Goldess antiallergén prémium divatékszerek


Csodálatos Goldess ékszerek ajándékozásra. Az ékszerek antiallégének, bárki viselheti. Kopásállók és megtartják ragyogásukat.

Blogról:  Miért a Goldess ékszer?, A gyűrű a legromantikusabb ékszer, A gyűrű a legromantikusabb ékszer, Goldess ékszerek Közeleg az anyák napja, ajándékozz Goldess ékszert..., Goldess ékszerek: Gondoskodj időben anyák napjára, ballagásra az aj..., Goldess ékszerek: Lapozható, online katalógus, Lapozható, online katalógus, Gondoskodj időben anyák napjára, ballagásra az ajándékozásról, Közeleg az anyák napja, ajándékozz Goldess ékszert!, Kövek az ékszerekben - mi is az a cirkónia?, stb...
2015. július 24. péntek / 22:48

Vigyázat erre az ékszerekre, mert nem antiallergének, nincs vastag aranybevonat rajta és nem kézzel készült egyedei ékszerek. Sima kínai tömegtermék, amelyeket innét szerzik be: http://www.xuping.com.cn .
Ami a kozmetikumait illeti, itten fontos tudnivaló:
FONTOS! A 1223/2009/EK rendelet biztonsági értékelésre és termékinformációs dokumentációra (TID) vonatkozó követelményét a 2013. július 11.-e előtt már forgalomba hozott, és egyébként OÉTI forgalomba hozatali engedéllyel rendelkező kozmetikai termékekre is alkalmazni kell, így ezekhez a készítményekhez is új – a 1223/2009/EK rendeletnek megfelelő tartalmi és formai elemekkel bíró – biztonsági értékelést és termékinformációs dokumentációt (TID) kell összeállítani.
Kérjék a TID-et, mert különben egészségre káros anyagokat tartalmazhatnak a termékeik, ha ezt nem tudják felmutatni a vevőknek