Cicás oldal

Ezt a blogot szórakozásképpen hoztam létre. Ahogy a cím is mutatja cicákról szól. Imádom az állatokat és főleg a cicákat. Minden cicaszeretőt szívesen várok :)

Blogról:  Ez a macska bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, “a legokosabb macska a világon” címmel, Cats art, Cicás rajzolt képek, 55 megdöbbentő tény a cicákról, Idézetek a cicákról, Miért szeretjük a cicákat, Cicás történetek, Úri negyed-Ménine-Mauzóleum egy cicának, A macska- akiből fizikus lett, Ez a macska vezette le a hegyről az eltévedt magyar túrázót, stb...

2 hozzászólás

Csivicsuvi:
2016. április 30. szombat / 13:16

Hatalmasan örültem, hogy végre találtam egy kedves, aranyos, igényesen vezetett állatos blogot – és döbbenten láttam, hogy nincs benne egyetlen árva kommentecske sem. Szerettem volna kiköszörülni a csorbát, szerettem volna gratulálni a bloghoz – ámde nem tehettem, mert “kívülállók” számára nincs lehetőség a hozzászólásra.
Vagy nem is szeretnéd, Kedves Anita, hogy ehhez a blogodhoz kommentek szülessenek? Mert ha igen, át kéne állítanod a kommentelés beállításait, hogy be lehessen lépni hozzád pusztán névvel és címmel. Nem vagyok híve GUGLI Barátunknak, nem szeretnék GOOGLE-fiókot nyitni – és talán nem én vagyok az egyetlen, aki így van ezzel.

Anita:
2016. október 29. szombat / 13:58

Nagyon orulok, hogy tetszik a blogom,koszonom a szep szavakat…es koszi,hogy szoltal a megjegyzesekkel kapcsolatban…valtoztattam a beallitasokon…es persze ,hogy szeretnem ha minel tobben kommentelnenek…az a baj, hogy csak most lattam a bejegyzesedet…nem tudok neked visszirni, de hatha megint belepsz erre az oldalra, es akkor irsz…megegyszer koszi szepen :)

Szólj hozzá

Név* Hozzászólás*
E-mail*
Honlap