Cicás oldal

Ezt a blogot szórakozásképpen hoztam létre. Ahogy a cím is mutatja cicákról szól. Imádom az állatokat és főleg a cicákat. Minden cicaszeretőt szívesen várok :)

Blogról:  Ez történik- ha macskát viszel az ágyba, 20 éves korában elhunyt a világ egyetlen macskapolgármestere, Cuki macskaőrület az 1900-as évekből, A macskák paradicsoma, Bestseller egy macskáról, Macska a békában :), 20 macska, aki még a macskák között is furcsának számít, Macskamonológ, Cicás animáció, Cica történet, stb...
2016. április 30. szombat / 13:16

Hatalmasan örültem, hogy végre találtam egy kedves, aranyos, igényesen vezetett állatos blogot – és döbbenten láttam, hogy nincs benne egyetlen árva kommentecske sem. Szerettem volna kiköszörülni a csorbát, szerettem volna gratulálni a bloghoz – ámde nem tehettem, mert “kívülállók” számára nincs lehetőség a hozzászólásra.
Vagy nem is szeretnéd, Kedves Anita, hogy ehhez a blogodhoz kommentek szülessenek? Mert ha igen, át kéne állítanod a kommentelés beállításait, hogy be lehessen lépni hozzád pusztán névvel és címmel. Nem vagyok híve GUGLI Barátunknak, nem szeretnék GOOGLE-fiókot nyitni – és talán nem én vagyok az egyetlen, aki így van ezzel.

2016. október 29. szombat / 13:58

Nagyon orulok, hogy tetszik a blogom,koszonom a szep szavakat…es koszi,hogy szoltal a megjegyzesekkel kapcsolatban…valtoztattam a beallitasokon…es persze ,hogy szeretnem ha minel tobben kommentelnenek…az a baj, hogy csak most lattam a bejegyzesedet…nem tudok neked visszirni, de hatha megint belepsz erre az oldalra, es akkor irsz…megegyszer koszi szepen :)